У Тернопільську міську раду надійшло понад 1500 звернень учасників АТО щодо виділення земельних ділянок

zemlyaТернопільська міська рада продовжує допомагати бійцям АТО. На сьогодні у місті видано 782 дозволи на виготовлення проектів землеустрою. Крім того, передано безоплатно у власність учасникам АТО 698 земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків ( господарських будівель та споруд) на вулиці Микулинецькій. Там же за кошти міського бюджету проводиться рекультивація земель. Загалом к Тернопільську міську раду надійшло понад 1500 звернень учасників АТО щодо виділення земельних ділянок.

Також 9 сімей загиблих учасників АТО отримали у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд на території міста.

Відповідно до програми «Турбота» 19 інвалідам війни з числа учасників бойових дій (УБД) виплачено матеріальну допомогу у розмірі по 10 тис. грн. та чотирьом учасникам Революції гідності, які стали інвалідами війни.

Від початку року 645 учасників АТО вже пройшли медичне лікування. На обліку для забезпечення путівкою на санаторно-курортне лікування в управлінні соціальної політики перебуває 92 учасники бойових дій та 4 інваліди війни, які брали безпосередню участь в АТО. Також діти учасників АТО забезпечені безоплатним харчуванням в дошкільних навчальних закладах, школах та ПТУ.

Вам також може сподобатися