Відчинені вхідні двері вартували тернополянину втрату гаманця

kradijka3_143470296634З заявою про злочин до Тернопільського відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що виявив відсутність майна, яке знаходилось в його квартирі.

За словами потерпілого, ввечері 25 листопада невідомі особи викрали гаманець в якому знаходилась чимала сума грошей. Повернувшись додому чоловік не зачинив вхідні двері, оскільки очікував на знайомого. Саме це і допомогло зловмисникам непомітно потрапили до помешкання заявника.

Допоки заявник порався на кухні почув дивний шум, але оглянувшись довкола нікого не помітив. Згодом чоловік виявив відсутність гаманця, який знаходився в верхньому одязі при вході. Як наслідок краянин втратив 470 американських доларів та особисті документи.

Як розповіли сусіди потерпілого, того дня в під’їзді багатоповерхівки вони бачили двох смуглявих жінок. Незнайомки ходили від квартири до квартири під різними поводами: то просили милостиню, то купували горіхи. Так, крадійки не оминули помешкання 40-річного тернополянина, який через безпечність не зачинив двері.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 3 статті 185 ККУ.

Поліцейські вкотре наголошують краянам про заходи безпеки, адже саме громадяни нехтуючи ними потрапляють в пастки пройдисвітів.

Пам’ятайте, що незважаючи на будь які обставини зачиняти помешкання необхідно обов’язково. Адже пару секунд вашого часу може вберегти ваш та ваше майно від непроханих гостей.

У разі якщо ви помітили підозрілих осіб, не полінуйтесь зателефонуйте на лінію «102».

Вам також може сподобатися