На оновленому “кільці” при виїзді з Тернополя водії збивають знаки

26112203_1944867512443285_4384817444380365790_n5a4bf2fae4c8bНа виїзді із Тернополя в сторону Кременця на новому “кільці” водії постійно збивають стовпчики із вказівниками.

Про це в соцмережі написав Віталій Бойчук.

“Новий “атракціон” від дорожньої служби у Тернополі – кільце при в’їзді у місто зі сторони Кременця. Щоб водії бачили новий дорожній елемент, по його периметру встановили МЕТАЛЕВІ труби з невеликими дорожніми знаками. Довжина труби – понад метр. Відразу після встановлення, хтось один знак незамітив та збив, відповідно, труба вже зігнута. Насьогодні вже зігнута друга труба. Можна приймати ставки, коли черговий водій незамітить нові знаки та виїде на чергову трубу. А, можливо, хтось джек-пот – спробує зірвати – перелетіти через центральну трубу з телевізором? Чи, все таки, Службі автомобільних доріг слід допрацювати елементи нового кільця з врахування більшого комфорту та безпеки водіїв?”, – написав Віталій Бойчук.

“Така сама історія і перед Підзамочком (Бучацький район). Там також кільце і знаки встановлені дуже близько. Часто бувають випадки, що водії не встигають повернути і прокладають дорогу прямо через кільце”, – коментує Ростислав Яцків.

“Поляки ставлять тимчасові пластмасові попереджувальні мигаючі знаки і обмеження швидкості, доки не звикнуть”, – додає Олександр Льотковський.

“Я би СИЛЬНО здивувався, якби ту клумбу зробили без бруківки, телевізора і з нормальним маркуванням. А так стабільно, через ж***. В ліпших традиціях тИрнопільських підприємств. Цікаво, чи ще довго хавати будете? “, – пише Паша Лотоцький.

Джерело: https://www.0352.ua

Вам також може сподобатися