У тернополянки Галини Гетьман рак. Допоможіть зібрати кошти на лікування

796568-u-ternopolyanki-galini-getman-rak-dopomozhit-zibrati-koshti-na-likuvannyaУ 38-річної тернополянки Галини Гетьман лікарі діагностували рак печінки. Київські медики дають надію на одужання, але на лікування потрібні кошти.

– Галині у січні виповнилось 38 років, вона сама виховує 12-річну дитину, – розповідає подруга жінки Оксана Завитій. – Минулого року в її житті трапилось три нещастя: навесні в неї вкрали всі гроші, влітку на її руках повмер батько, а в вересні в неї з квартири викрали все золото. В листопаді в неї була дуже висока температура, вона пішла на обстеження і дізналась, що в неї рак печінки і ще в прямій кишці є пухлина.

Галина Гетьман зараз поїхала на обстеження у Київ, щоб знати остаточний діагноз. За словами подруги пані Галини, у Києві лікарі дають надію на одужання. Але лікування може затягнутись на півроку. І потрібні кошти на лікування.

– Їй дуже потрібна допомога людей, – каже пані Оксана. – Вона без чоловіка, мама старенька. Є лише брат, який уже поїхав на заробітки. Більше рідних немає. Але в неї є дуже багато друзів, які просять про допомогу для неї. Бо вона дуже хороша людина і сама ніколи не відмовляла в допомозі іншим.

Довідка

Кошти на лікування можна перераховувати на рахунок 4731219101087199 Гетьман Галина Володимирівна. Контактний номер до подруги пані Галини Оксани Ярославівни Завитій – 098-963-71-96.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися