Автомобіль з перебитим номером кузова виявили у територіальному сервісному центрі

avtoЗнищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу – кримінальне провадження за цією статтею відкрили правоохоронці Тернопільшини. Перебиті номера кузова автотранспорту зафіксували працівники сервісного центру Тернополя.

Працівники територіального сервісного центру під час перереєстрації автомобіля «ФОЛЬКСВАГЕН ДЖЕТА» виявили невідповідність номера кузова автівки з номером кузова зазначеним у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

Експерти на території для огляду транспортних засобів під час огляду автомобіля встановили, що номер кузова даного авто нанесений не в заводських умовах, а “кустарним” методом

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Автомобіль поміщено на спецмайданчик.

Працівники територіальних сервісних центрів при проведенні реєстраційних операцій не рідко виявляють факти підроблених документів та перебитих номерів кузова автомобілів. Тож в черговий раз звертаються до всіх, хто вирішив придбати автомобіль – бути пильними і обачними. Перед тим як віддати свої кошти за автівку, слід проконсультуватися з фахівцями та показати транспорт експертам сервісних центрів.

Вам також може сподобатися