Нетверезий хуліган зірвав навчальний процес у медичному училищі

8809127575602До співробітників Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні медичного училища перебуває нетверезий молодий чоловік і погрожує учням та викладачеві предметом, схожим на пістолет. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, погеройствувати в навчальному закладі вирішив раніше судимий житель села Жолоби. 20-річний парубок, хильнувши спиртного, не знайшов інших «розваг», як навідатися до місцевого училища. Оскільки вхід туди вільний, зловмисник без перешкод потрапив у приміщення. Зайшов на другий поверх, а там увірвався до однієї з аудиторій, де на той час йшла пара.

Зі слів свідків, хуліган одразу почав словесний конфлікт, а тоді вийняв з кишені предмет, схожий на пістолет і став цілитися в учнів.
Поліцейські розшукали зловмисника на території навчального закладу. У нього й справді вилучили пістолет, але іграшковий. Свій вчинок зловмисник пояснити не зміг.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 296 ККУ – хуліганство. Також зловмисник понесе адміністративну відповідальність за появу в громадському місці в нетверезому стані. Триває досудове розслідування.

Вам також може сподобатися