27 квітня відбулось засідання Молодіжної міської ради

narada2У п’ятницю, 27 квітня, в сесійній залі Тернопільської Міської Ради відбулось чергове засідання Молодіжної міської ради. Під час зібрання було обговорено здебільшого питання культурних заходів присвячених до Дня матері, Дня молоді та Дня міста, які готуються кожним підрозділом ММР. Першочерговим завданням Молодіжної міської ради міста було обговорення та прийняття рішень про реалізацію молодіжного окультурення міста та можливість нагородження найкращих ініціаторів таких заходів.
До чергової сесії Молодіжної міської рада приєднався і депутат Ігор Костюк, який поділився своїм досвідом із молодим поколінням депутатів. Також він порадив молодіжному меру більше співпрацювати із старшим поколінням Міської ради та запрошувати їх на засідання. Оскільки така співпраця дасть змогу впливати на різноманітні рішення, які будуть пов’язані з питаннями, які цікавлять молодь, та швидше реалізовувати задумане.
Зокрема, Ігор Костюк познайомив молодих депутатів із керівником центру східної культури «Білий лотос» – Миколою Більчуком, який ознайомив із таким поняттям як «нейроSeрфінг». Серед його запропонованих ініціатив було озвучено питання про можливість співпраці, оскільки, на його думку, в такий спосіб буде легше поширювати вчення як протидіяти маніпулятивним впливам та критично і творчо мислити.

Вам також може сподобатися