У Тернополі демонтували незаконно встановлений рекламний засіб

viber-image23 серпня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею, демонтовано рекламний засіб, а саме білборд, який розміщений на повороті з вулиці Володимира Великого на вулицю Леся Курбаса в м. Тернополі.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 23.05.2018 року 393 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж рекламних засобів».

Зазначений демонтований об’єкт знаходяться на території, яка охороняється КП «Тернопільелектротранс», за адресою вул. Тролейбусна, 7.

Для повернення демонтованого об’єкту власнику необхідно звернутися в КП «Міськшляхрембуд» (вул. А. Манастирського, 8), КП «Тернопільміськсвітло» (вул. Князя Острозького, 32), ПП «Східний масив» (просп. Степана Бандери, 94) з питання відшкодування коштів, затрачених на проведення робіт з демонтажу, перевезення та зберігання. При собі мати документи, що посвідчують право власності на демонтовані об’єкти.

Вам також може сподобатися