Домашній затишок створили для діток з особливими освітніми потребами у Заліщицькому інтернаті

45545826_1482257941877786_4868903595375853568_nНадзвичайно приємна, дружня, тепла та по-домашньому особлива атмосфера панує у Заліщицькому багатопрофільному навчально-реабілітаційному центрі. Там навчаються і проживають майже 130 діток з особливими освітніми потребами.

У закладі здійснюють комплексну психологічну, педагогічну, медичну допомогу та фізичну реабілітацію дітей з вадами у фізичному та розумовому розвитку.

У центрі навчаються дітки від дошкільного віку до учнів, які здобувають професійно-технічну освіту за професіями “Швачка” та “Взуттєвик з ремонту взуття”.

“Заліщицький навчально – реабілітаційний центр для дітей з особливими освітніми потребами є важливим закладом для нашої краю. Тим більше, що тут мають опіку майже 130 дітей майже з усіх районів області та навіть сусідніх областей. Найважливіше, щоб тут вони відчувають комфорт, тепло і забезпечені харчуванням. Водночас, важливо, щоб діти мали можливість отримати навики для майбутньої самореалізації що, я впевнений, у навчальному закладі відпрацьовано на відповідному рівні”, – сказав під час візиту до центру голова ТОДА Степан Барна. У середу, 7 листопада, додамо, він побував у Заліщицькому районі в робочій поїздці.

Вам також може сподобатися