Тернополяни відзначили Всесвітній день здоров’я-2019

denzdorovya2019-4Днями на тернопільському Театральному майдані відбулося святкування Всесвітнього дня здоров’я та 5-річчя від дня створення Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення. Участь у заході прийняли близько 3 тис. жителів міста.

Метою відзначення Дня здоров’я є популяризація здорового способу життя, змістовного проведення дозвілля, підвищення рівня знань про власне здоров’я та профілактика захворюваності серед населення.

Під час святкування присутні мали можливість долучитися до танцювальної розминки, майстер-класів та дитячої спортивно-розважальної програми.

Окрім того, на Театральному майдані були розміщені 11 профілактичних локацій, де усі охочі змогли отримати консультацію у різнопрофільних фахівців, визначити індивідуальні показники систем організму, пройти флюрографічне обстеження, експрес-тест на ВІЛ, тренінг з першої домедичної допомоги, перевірити зір та дізнатися багато цікавих фактів про діяльність власного організму.

Організували захід Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з телеканалом TV-4. Звіт про роботу центру можна переглянути у відео.

Вам також може сподобатися