На алеї «Герої не вмирають» висаджено 30 тюльпанових дерев

visadgennyaderevaleyaternopil2019-124 квітня очільник Тернополя Сергій Надал спільно з родинами загиблих Героїв Небесної Сотні та АТО висадили 30 унікальних тюльпанових дерев на алеї «Герої не вмирають», що на набережній Тернопільського ставу.

Як зазначає міський голова, ці дерева стануть не лише окрасою міста і матимуть екологічну функцію, а також будуть слугувати «живою» пам’яттю про наших захисників, які віддали життя за Батьківщину.

«Герої не вмирають, як і цвіт тюльпанового дерева, який не зникає впродовж усього року, аж до наступної весни», – додає Сергій Надал.

Нагадаємо, у Тернополі алею «Герої не вмирають» було закладено у попередніх роках та висаджено тут понад 40 зелених насаджень. Проте згодом більшість із молодих дерев були пошкоджені та знищені вандалами, тому міський голова закликає тернополян та гостей міста дбайливо і відповідально ставитися до зелених насаджень.

До слова, акцією з висадження 30-ти тюльпанових дерев завершився цьогорічний двомісячник благоустрою, в рамках якого на міській території було висаджено понад 4000 зелених насаджень.

Вам також може сподобатися