Працівники поліції здійснюють перевірку щодо можливого порушення карантинних норм у будівельному торговому центрі

s-87Під час карантину робота будівельних гіпермаркетів у Тернополі дозволена лише за умови торгівлі медичними засобами, засобами гігієни та засобами зв’язку.

27 квітня поліцейські виявили порушення карантинних вимог та склали протокол згідно статті 44-3 КУпАП на керівника одного з відділів будівельного гіпермаркету, що в обласному центрі. Ще один протокол за недотримання відповідних норм у гіпермаркеті працівники поліції задокументували 4 травня.

Цього ж дня у соціальних мережах з’явилися дописи, що працівники будівельного торгового центру й надалі здійснюють незаконну торгівлю. На місце події виїжджали поліцейські.

Даний факт внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Працівники поліції проводять перевірку роботи торгового закладу, зокрема, чи мало місце онлайн-замовлення, яке є дозволеним та законним в даних умовах, чи продаж товарів, торгівлю якими не передбачено умовами карантину, відбувся з порушенням. У випадку підтвердження правопорушення, керівництво закладу понесе відповідальність згідно чинного законодавства.

Правоохоронці також звертаються до тернополян: якщо ви виявили факти роботи торгових та інших закладів з порушеннями, негайно повідомляйте про це на гарячу лінію міської ради за номером 1580, або ж на лінію 102 для оперативного та належного реагування.

Вам також може сподобатися