«Єднання поколінь» разом з Сергієм Надалом привітали попаснян із визволенням міста

ednannya-pokolin-22-07-2020-15Учасники соціальної ініціативи «Єднання поколінь» зустрілися із очільником Тернополя Сергієм Надалом на літній сцені парку ім. Т. Г. Шевченка, обговорили питання, які цікавлять покоління поважного віку, а також записали відеопривітання для жителів міста-партнера Попасної із 6-ою річницею визволення від російського агресора.

«Захоплююся учасниками соціальної ініціативи «Єднання поколінь»! Ви учасники багатьох ініціатив і приклад для інших. Вважаю, що така соціальна ініціатива – це гордість нашого міста. Тому, хочу щиро подякувати Вам, а також координаторці цього проекту Ользі Гордієнко, – наголосив Сергій Надал. – Ціную вашу активну життєву позицію. Ви не словами, а своїми вчинками показуєте, як кожен з нас може разом працювати над розвитком Тернополя.»

Сергій Надал відповів на запитання, які турбують учасників ініціативи, серед яких: благоустрій територій, продовження карантину в період осені та зими, подальші плани на місцеві вибори тощо.

Опісля розмови, усі присутні записали відео із привітанням жителів міста Попасної з 6-ою річницею визволення від російських загарбників. Тернопіль і Попасна є містами-партнерами і учасники соціальної ініціативи «Єднання поколінь» неодноразово надсилали допомогу жителям Сходу, де триває російсько-українська війна.

Вам також може сподобатися