“Ми маємо звикати до нового життя в умовах епідемії коронавірусу”, – міський голова Тернополя

im578x383-Coronavirus-COVID-19-578x381Відповідний пост міський голова Сергій Надал опублікував на своїй сторінці у соцмережі:
“Звикати до життя з небезпекою захворіти, звикнути, що живемо в особливий час. З одного боку звикнути до цього неможливо, бо в історії сучасної України таких пандемій не було. Це невідома та непередбачувана хвороба. Нам випало жити у такий неспокійний час.
У Тернополі з понеділка знову буде червоний рівень карантинних обмежень. Але це адаптивний карантин: батьки можуть обрати для своїх дітей дистанційне навчання або звичайне навчання у класі. Підприємства теж можуть обирати між роботою звичайною і дистанційною. Громадський транспорт курсуватиме містом у режимі спецтранспорту.
Обіцяної фінансової допомоги з державного бюджету немає. Засоби захисту, обладнання, доплати медикам – усе з нашого міського бюджету. Кількість хворих зростає не лише у Тернополі. Бачимо, що дані статистики зростають по всій країні. Зараз наше завдання готуватися до похолодання. Ситуація з коронавірусом може погіршуватися з початком сезонних захворювань.
Зараз наша мета – максимально підготувати лікувальні заклади. Ще одне додаткове відділення для лікування хворих з коронавірусною інфекцією відкрили на базі Тернопільської міської лікарні №2.
Я прошу і закликаю Вас потурбуватися про себе і рідних, дотримуватися протиепідемічних заходів. Здоров’я нам усім! Бережіть себе, своїх дітей і батьків!”

Вам також може сподобатися