У Білій на зебрі іномарка збила чоловіка

thumb_18594_photogallery_f980 Іномарка, у якій, за словами очевидців, перебували двоє чоловіків напідпитку, просто на зебрі збила пішохода. У нього, за попередньою інформацією, переломані обидві ноги. Чоловіка госпіталізували медики. “Швидка” забрала й одного з автівки. Іншого уже правоохоронці доправили у наркодиспансерд, аби перевірити його на стан алкогольного сп’яніння.

Інцидент трапився близько 17.15 у селі Біла.

– Чоловік переходив дорогу по зебрі. У напрямку Тернополя їхав ось цей Ford. Він навіть не їхав – летів. Той пішоход вже на середині дороги дає назад – думає: “Ну його нафіг, ше зіб’є”, – розповідає один з очевидців ДТП пан Ігор. – А тих два бухих красавца у Fordi думають: “А давай-ка ми його об’їдемо по встрєчці”. Так вони і зустрілися всі… Збили пішохода, зламали йому обидві ноги. Може, і ще якісь внутрішні травми має.

Потерпілого госпіталізували у першу міську лікарню. У якому він зараз стані – поки невідомо.

Між іншим, станом на 21.30 на місці дорожньо-транспортної пригоди працювали інспектори ДАІ та слідчий. В той же час Ford, у якого від удару вилетіло лобове скло, розбилося зяднє та погнувся капот, вантажили на евакуатор.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися