Крадіжка та аварія – наслідки випитого спиртного

1541515Після вживання міцного напою 28-річного жителя села Гермаківка Борщівського району потягнуло на пригоди. Задля розваги молодий чоловік поцупив автівку у односельчанина. Однак довго кататися йому не довелося, проїхавши декілька кілометрів, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Повідомлення про крадіжку легківки надійшло до співробітників Борщівського райвідділу міліції близько першої години ночі від жителя села Гермаківка. Чоловік розповів, що лише на декілька хвилин залишив автомобіль марки «Джилі» поблизу свого господарства, а коли повернувся, то його не було. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, що на руку злодієві стала безпечність власника автівки, який залишив свій транспортний засіб не лише відчиненим, а ще й з ключами в замку запалювання. Міліціонери розпочали пошуки викраденої машини. І вже за деякий час виявили її в кюветі. Транспортний засіб був дуже сильно пошкоджений. Крадія ж у салоні не було. Його міліціонери розшукали вдома.

Причетним до крадіжки виявився 28-річний житель села Гермаківка. Чоловік зізнався, що поцупив машину у односельчанина. Як встановили правоохоронці, за кермо чужої автівки молодик сів напідпитку. Про скоєне він жалкує та обіцяє відшкодувати витрати на ремонт транспортного засобу.

Проти автовикрадача відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Вам також може сподобатися