Василь Облещук: «Ми повинні співпрацювати, бути згуртованими, особливо у такій непростій ситуації, яка зараз склалася у державі»

MVS_0293Днями у Козівському районі з робочим візитом побував начальник обласного управління внутрішніх справ,  полковник міліції Василь Облещук. Василь Корнелійович зустрівся з працівниками відкритого акціонерного товариства «Козова-газ», поспілкувався з керівниками районної влади, а також провів виїзну підсумкову нараду у місцевому райвідділі міліції.
Під час зустрічі З трудовим колективом «Козова-газ» полковник міліції охарактеризував криміногенну ситуацію в області, розповів про роботу міліції краю. Та чи не найбільше присутніх цікавила  ситуація на Сході та перебування там жителів області.
– Ми провели уже п’яту ротацію у зону АТО. Зараз на Сході перебуває 120 працівників Тернопільщини, – розповів Василь Облещук, –  Я вдячний їм  за високу громадську позицію, а також усім меценатам, які допомагають в укомплектуванні правоохоронців.
Розпитували присутні про роботу новоствореного  батальйону «Тернопіль»: з кого він формується, як потрапити до нього, які його основні завдання.
– Набір до підрозділу триває, – наголосив полковник міліції. – Усі патріоти, яким небайдужа доля України, хто має бажання захищати та боронити свій край від злочинних посягань, можуть реалізувати усе це, вступивши у лави спецбатальйону.
В районній державній адміністрації керівник обласної міліції зустрівся з керівниками районної влади. З ними обговорив проблемні питання роботи міліції краю. Під час зустрічі Василь Облещук наголосив на важливості співпраці міліції з районною владою, громадськістю, адже від цього залежить результативність роботи правоохоронців.
– Ми повинні співпрацювати, бути згуртованими, особливо у такій непростій ситуації, яка зараз склалася у державі, – відзначив Василь Облещук.
У місцевому підрозділі міліції за результатами проведеної цільової перевірки проведено робочу нараду. Критичні зауваження, пропозиції щодо поліпшення роботи райвідділу висловили керівники усіх служб обласного УМВС, які напередодні не тільки вивчили роботу підрозділу, а й надали дієву допомогу у вирішенні багатьох питань.

MVS_0280

MVS_0262

MVS_0251

Вам також може сподобатися