Тернопільський гурт “Фіра” побував у зоні АТО

3aea4d4b91c26b2Тернопільський гурт “Фіра” спільно з волонтерами вирушили на схід, щоб підняти бойовий дух бійців. Про дорогу детально розповіли у соцмережах.

“Дорога на схід. Вирушили в неділю 9-го листопада надвечір. Планували по обіді, але ж не сподівалися такої кількості передач. Поки дали раду. Поки спакували і завантажили-от і вечір нас застав. Але ми не журимося-компанія гарна. Їдемо двома бусами.Один-волонтери з Чорткова-величезне їм спасибі за організацію та супровід в поїздці. Ще одна автівка приєдналася дорогою в Києві-брати криворіжці, і ми-Тернополяни.

Маємо двох чудових водіїв-Ігора та Степана. Відважні хлопці, адже далеко не кожен згодиться поїхати в таку собі подорож, та ще й власним бусом. Дякуємо, хлопці!!!! Ще з нами фотограф-Михайло. Душа компанії, цікавий оповідач, і звичайно, усі фото які бачите тут-його робота. Виставляємо лише малу частину з усіх знімків з відомих причин. На борту нашого сухопутного корабля маємо аж два свя»щеники-отець Василь та отець Петро. Їм завдячуємо величезною молитовною підтримкою. Вони везуть бійцям духовне слово та пісню. І ми-гурт Фіра. Маємо трохи апаратури щоб давати концерти, і ,звичайно-пісні та хороший настрій.

Ось такою видалася дорога на схід. Все бачите самі. Сіро, убого, терикони, блокпости, перевірка документів, розгромлені будинки і техніка. Але на фоні цієї колишньої промислової міці, а нині просто розвалин і сірості, душу зігрівають рідні синьо-жовті кольори. Думаю, схід ще ніколи не був таким Українським. Слава Україні!!!”.

Джерело: vision.ternopil.ua

Вам також може сподобатися