Тернополян закликають повідомляти про несанкціоновані скидання стоків асенізаторськими машинами

vlcsnap-2014-11-27-15h40m49s106Тернополян закликають повідомляти про випадки несанкціонованих скидів стоків асенізаторськими машинами. Ще рік тому їх у нашому місті працювало 22. Вони відкачували стоки з приватних будинків і відвозили їх на очисні споруди “Водоканалу”. Цьогоріч законно працювати погодилось лише чотири перевізники, решта ж діють неофіційно. Вони незаконно скидають стоки в каналізаційну систему міста та у непризначених для цього місцях.

– Якщо вони навіть не скидають в нашу каналізацію міста, вони вдаються до вивезення цих рідких відходів за межі міста, в поля, якісь лісові посадки, де літом відпочивають люди, в поля, де, можливо, хтось садить городину, – розказує начальник водоканалізаційної інспекції КП “Тернопільводоканал” Іван Гладкий.

Ці стоки не проходять лабораторного контролю, тому можуть шкодити людському здоров’ю. Тому у “Тернопільводоканалі” звертаються до тернополян.

– Бачачи таку ситуацію (зараз всі маєте мобільні телефони в яких є відеокамера), можна зазняти такі випадки. І просимо такі факти повідомляти Водоканал, – каже Іван Гладкий.
Джерело: ТВ-4

Вам також може сподобатися