Головний фіскал Тернопільщини за місяць заробив 5200 гривень

IMG_2585Керівнику фіскальної служби та головному митнику області не побоялися поставити різкі запитання. В свою чергу, чиновники відкрито відповідали на каверзні «штуки» журналістів. Таким чином,  начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат розповів, скільки заробляє насправді.

21 січня відбулася прес-конференція на тему «Підсумки діяльності ГУ ДФС в області та Тернопільської митниці за 2014 рік». Окрім сухих цифр, говорили і про діяльність фіскальної служби на практиці. Ігор Комендат та Марцинюк Володимир чітко відповіли на усі запитання журналістів. Мабуть, в тернопільських акул пера вперше склалося враження, що високопосадовці знаються у власній справі: чіткі відповіді, офіційні цифри, жодної «водички» не по темі.

Пан Ігор також розповів, скільки заробляє насправді. На його думку, заробляє він зараз дуже мало.

«За місяць я в середньому заробив 5200, і це враховуючи те, що ми виконали план, і я отримав премію. Але про мене говорити буде некоректно, бо у мене низький ранг держслужбовця, немає стажу, а це саме ті речі, що грають роль. Якщо говорити про обласний апарат ГУ ДФС, то середня зарплатня — 3.5 тисячі.»

Багато хто говорив, що призначення на цю посаду бізнесмена — не будем правильним рішенням. Проте Ігор Комендат, як бачимо, продемонстрував протилежне: кому, як не бізнесмену зі стажем, знати про  усі підводні течії податкової та їхній згубний влив на діяльність підприємців. Пан Ігор впевнено та відкрито відповідав на усі запитання, володів інформацією та достовірними цифрами. Про позитивний «зсув» свідчить й збільшення зборів на 10.3% від запланованих, а це майже 111.6 мільйонів гривень. Надіємося, ГУ ДФС в області не втратить довіру жителів, а лише укріпить її.

Джерело: ternopilinfo.com

Вам також може сподобатися