У Тернополі за добу автокрадії обікрали три легківки

auto-vykrad1Власники транспортних засобів продовжують втрачати майно та гроші. За добу автокрадії обікрали три легківки.

Невідомий розбив скло та проник до салону «Мерседесу», залишеного біля ринку «Західний» у Тернополі. Злодій викрав  сумку, залишену на передньому сидінні машини. Власник втратив понад дві тисячі гривень, 200 злотих, закордонний паспорт та водійське посвідчення.

Розбив злодій вікно іномарки і на вулиці Дорошенка. З салону «КІА» зник відеореєстратор. Ще один власник автівки уранці не зміг рушити на роботу – злодії зняли з його автомобіля «Ланос» акумулятор.

На жаль, правила безпеки видаються багатьом автовласникам  банальними, аби їх дотримуватися. Водії сильно помиляються, вважаючи що охоронна система вбереже від крадіжки. У цьому випадку сигналізація злодієві не завада. Навіть якщо вона спрацьовує, зловмисник встигає зробити свою справу та втекти. А деякі автівки обладнанні сигналками які спрацьовують лише, якщо злодій виламуватиме замок. А крадії найчастіше віджимають чи банально вибивають вікно, аби забратися  до салону. Скло може обійтися водію дорожче, аніж наприклад, вкрадений відеореєстратор.

Тому зважте, на найнеобхідніші заходи безпеки свого. Не залишайте в салонах цінних приманок для злодіїв, особливо на видному місці. Навіть виходячи з автомобіля на секунду-дві, не забувайте замикати усі замки.

Якщо ви потерпіли від такого злочину, працівники поліції просять не зволікати – терміново телефонувати на номер 102. Саме це допоможе правоохоронцям розкрити злочин за гарячими слідами та повернути втрачене майно.

Вам також може сподобатися