Одружився відомий тернопільський біатлоніст

Член збірної України з біатлону Тарас Люсюк – одружився. Про це повідомляють Тернополяни.

Дружиною відомого спортсмена стала Юлія Підручна, яка є сестрою капітана чоловічої збірної з біатлону, чемпіона світу, спортсмена з Тернопільщини Дмитра Підручного.

Молодята взяли шлюб у селі Острів, звідки походить наречена. Таїнство відбулося у День вишиванки, 16 травня. Тарас та Юлія одягнули українське вбрання.

«Вінчання – один із найбільш хвилюючих моментів у моєму житті. Дякую Богу за те, що зустрів дорогоцінний скарб – кохану людину. Завжди пам’ятатиму твоє добро і буду радий відплатити тим же. Сім’я – це найдорожче, що є у житті кожної людини. Сьогодні я безмежно щасливий», – поділився на своїй сторінці Тарас Лесюк.

У суботу, 18 травня, Тарас та Юлія відсвяткували весілля в Івано-Франківську у колі рідних та друзів. Саме з Івано-Франківської області і походить Тарас Лесюк, який сьогодні виступає за Тернопільську область.

Підготовкою до важливого дня наречена активно ділилася на своїй сторінці у соцмережі.

Дружбою на весіллі став друг Тараса та колега по команді, успішний біатлоніст з Тернопільщини Назар Мандзин.

Молоде подружжя після весілля розповіло, що збирається перерахувати частину грошей на потреби ЗСУ. На своїй сторінці Юлія зазначила, що за кожне “Гірко”, яке звучало під час святкування, перерахують по 10 доларів США. Окрім цього відкрили збір для військових, до якого запрошують долучитися усіх охочих.

Вітаємо новоспечену сім’ю Лесюків з важливою подією у житті.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися