На вул. Збаразькій, 31 у Тернополі відновили прибудинкову територію

Працівники підрядних організацій продовжують ремонтні роботи на прибудинкових територіях, міжквартальних проїздах та тротуарах у Тернополі.

Цими днями завершились роботи з відновлення прибудинкової території на вул. Збаразькій, 31 у Тернополі. Під час традиційного ранкового об’їзду міста міський голова Сергій Надал оглянув стан виконання робіт на цьому об’єкті.

«Завершили повністю ремонт прибудинкової території з адресою вул. Збаразька, 31. У цьому дворі проживає наш Герой-захисник, який повернувся з війни, та звертався з проханням допомогти облаштовувати тут територію та пандус до будинку, – зазначає Сергій Надал. – Двір повністю відремонтований, зроблено приїжджу частину, розширено тротуари. Облаштовані додаткові місця для паркування транспортних засобів. Зроблено пандус до під’їзду та поручні, аби зробити пресування більш комфортним».

За вказаною адресою повністю демонтували зношене покриття та бордюри, влаштували корито проїзду та під бордюри, піщано-щебеневу основу проїзду. Підрядники вклали нижній та верхній шари асфальтобетонного покриття, влаштували тротуари фігурними елементами мощення. Також зробили щебеневу основу відмостки, водовідвідні лотки та асфальтобетонну відмостку.

До слова, тривають ремонти на прибудинкових територіях за адресами: просп. Злуки, 21; вул. 15 квітня, 43-45; вул. Новий Світ, 93-95; вул. Тараса Протасевича, 10-А; вул. Володимира Громницького, 7.

Вам також може сподобатися