Житель селища Великі Бірки до смерті побив сусіда

Позбавлення волі від семи до десяти років загрожує жителю селища Великі Бірки. 65-річний чоловік причетний до смерті сусіда.
У ході досудового розслідування слідчі поліції встановили, що чоловіки разом розпивали алкогольні напої й під час суперечки господар помешкання спричинив тяжкі тілесні ушкодження гостеві від яких той помер на місці події.
Лише наступного дня підозрюваний викликав швидку і повідомив, що у власному помешканні виявив тіло сусіда, 1979 року. Медики, які виїжджали за вказаною адресою, констатували смерть чоловіка. На місці події працювала слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в Тернопільській області та Збаразького відділення поліції.
Під час огляду на тілі чоловіка експерти виявили значні тілесні ушкодження, а судово-медична експертиза встановила, що причина смерті – черепно-мозкова травма.
Провадження за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, відповідно до частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України, слідчі поліції скерували до суду.
Процесуальне керівництво здійснювала Тернопільська обласна прокуратура.

Вам також може сподобатися