Заступницю голови Кременецької РДА випустили під заставу

Підозрювана разом зі спільниками мали посприяти безперешкодному веденню бізнесу.

Аллу Злочевську підозрюють за ч. 3 ст. 368 КК України за вимагання службовими особами неправомірної вигоди в громадянина України за вчинення дій, які входять до їхньої компетенції. За це жінці загрожує ув’язнення терміном від 5 до 10 років.

Заступниця голови Кременецької РДА зобов’язана була перебувати під вартою до 19 вересня, або ж внести заставу. Про це йдеться в ухвалі Кременецького районного суду на сайті судового реєстру.

Станом на сьогодні відомо, що чиновницю випустили під заставу у розмірі – 240 тисяч гривень, однак від посади відсторонили.

Крім того, відомо, що про підозру було повідомлено і її спільників: одному із заступників міського голови, старості однієї з громад та керівнику комунального підприємства. Запобіжний захід яким ще не обрано.

Нагадаємо, Алла Злочевська підозрюється у отриманні неправомірної вигоди у вигляді подарункового сертифіката на відпочинок та проживання в готелі «Три сини та донька 5» вартістю 29185,20 грн. та за надання в оренду комунального майна та подарункового сертифіката у магазин «BROCARD» вартістю 25000 грн. за сприяння у прийнятті позитивного рішення сесією Кременецької міської ради, що стосується зарахування вартості капітального ремонту об`єкта оренди за рахунок суми орендної плати.
Джерело: ГОЛОС

Вам також може сподобатися