У Тернополі відзначили городян на День міста

В Українському Домі відбулася урочиста церемонія нагородження тернополян, приурочена до 484-ї річниці заснування міста. Міський голова Сергій Надал вручив почесні відзнаки, нагородні знаки, подяки та цінні подарунки тернополянам, які щоденно роблять вагомий внесок у розвиток громади.

«Третій рік поспіль відзначаємо День міста в умовах війни. Молимось за наших загиблих захисників, щоб Господь дав сили, беріг воїнів, які мужньо захищають нашу країну і незалежність. Сьогодні вкотре дякуємо захисникам, що маємо можливість працювати і проводити подібні заходи, – зазначає міський голова. – Тернопіль – місто з працьовитими і талановитими людьми. Місто, яке стало надійним тилом, комфортною домівкою для людей, які тікали від війни. Традиційно у цей день згадуємо тих, хто доклав багато зусиль до його розвитку. Дякуємо священнослужителям, правоохоронцям, підприємцям, медикам, вчителям, працівникам комунального господарства, волонтерам та усім-усім тернополянам, які щодня докладають зусиль до нашої перемоги».

На церемонії було нагороджено представників різних професій та сфер діяльності. Серед них – лікарі, які рятують життя і здоров’я наших захисників, вчителі, що виховують майбутнє покоління, та волонтери, які безперервно підтримують армію та надають допомогу постраждалим.

Святкова атмосфера панувала протягом всього дня, а гості заходу отримали незабутні враження та позитивні емоції.

Вам також може сподобатися