У Тернопільській громаді продовжуються поточні ремонти дорожнього покриття вулиць

Попри календарну осінь, працівники підрядної організації продовжують ремонтні роботи дорожнього покриття вулиць, міжквартальних проїздів, тротуарів та дворів у Тернополі та громаді.

Минулого тижня, з 9 по 13 вересня, у Тернопільській громаді активно проводились роботи з ремонту доріг. У селах Плесківці та Кобзарівка влаштували піщано-щебеневу основу та шар асфальтного покриття.

У місті на вулицях Князя Василя Костянтина Острозького, Миколи Пирогова та Миколи Гоголя здійснено фрезерування, відновлення основи та асфальтування ділянок на проїзній частині.

Також проведено ремонт дощоприймачів на вулицях Медова, Злуки, 1 та Оболоня. Окрім цього, проводилось влаштування фігурних елементів мощення і посадкових майданчиків на вулиці Лозовецька-Промислова (поблизу меблевої фабрики «Нова»).

Цього тижня за сприятливих погодних умов підрядники будуть виконувати доочищення дощоприймачів, вулиць і доріг міста від сміття після злив, поточний ремонт дощоприймальних колодязів і решіток на вулиці Оболоня, асфальтування вулиць у селах Малашівці та Курівці, а також під’їзної дороги до сміттєзвалища в Малашівцях.

Окрім того, сьогодні 16 вересня заплановано ремонтні роботи:
• вул. Промислова – впорядкування території;
• вул. Бічна (с. Плесківці) – влаштування узбіччя щебенево піщаною сумішшю;
• вул. Гора (с. Кобзарівка) – влаштування узбіччя щебенево піщаною сумішшю;
• вул. Стрілецька (с. Малашівці) – влаштування щебенево піщаною сумішшю основи дороги.

Триває ремонт міжквартального проїзду бульв. Д. Галицького (від ж/б на просп. Ст. Бандери,92 до просп. Ст. Бандери), де проводиться мощення проїзду фігурними елементами. На вул. Новий Світ, 93-95 також проводиться мощення проїзду.

Вам також може сподобатися