Спортсмен з Тернопільщини завоював перемогу на Чемпіонаті світу

1b16674fb79b07ad0f9ded64fefb6019Віктор Гладкий, що з Бережан, здобув перемогу на чемпіонаті світу з пауерліфтингу серед юніорів.

Тренерка спортсмена Марія Розторгуй написала в соцмережі “Facebook”, що дуже рада за Віктора. Вона каже, що завжди сварить його на тренуваннях, а тут визнає, що він найкращий, найсильніший чемпіон світу. Також тренерка додає, що після перелому у Віктора було прийняте рішення про закінчення змагань у триборстві. Проте він вперто продовжував тренування і наполегливо боровся далі. Бойовий дух і віра в себе допомогли Віктору реабілітуватись в тренуваннях.

Окрім того, Марія Розторгуй вдячна батькам за підтримку, а керівництву ФПУ та тренеру збірної команди за віру в спортсмена. Тренерка зазначає, що досі не може оговтатись від приємної новини, але однозначно пишається своїм вихованцем і його блискучим результатом.

Додамо, що спортсмени з Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту здобули медалі на міжнародних змаганнях “Кубок Бескидів” зі стрибків на лижах з трампліну, а також з лижного двоборства. Він проходив у польському місті Загуш. Вихованці ДЮСШ (як хлопці, так і дівчата) отримали і “золото”, і “срібло”, і “бронзу”.

Джерело: tenews.org.ua

Вам також може сподобатися