Будівельні об`єкти колишніх пайовиків Щепановського перевірятимуть правоохоронні органи

1Стан незавершених будівельних об`єктів колишніх пайовиків Щепановського, якими на даний час займається ТОВ «Будова Захід», обговорили під час традиційної щотижневої наради під керівництвом першого заступника голови Тернопільскої облдержадміністрації Івана Крисака 11 вересня.

Пайовики, які мають незавершений будинок на вулиці Тарнавського, знайшли іншого інвестора. Тож у розпорядженні забудівника Андрія Стоцького залишилось три об»єкти. На одному із них почали роботи. Забудівник виконав обіцянки щодо житлового будинку на вулиці Корольова, де уже практично закінчив котлован. Про це повідомила головний спеціаліст управління містобудування та архітектури ОДА Людмила Сутиріна.

«Ми повторно перевіряли незабершені будівельні об`єкти, – зазначила вона. – На вулиці Корольова розрили котлован, там ведуть відповідні роботи. Перешкод у продовженні будівництва немає».

На інших об`єктах будівництво зупинили. Зокрема, у Гаях Шевченківських не проводять жодних робіт. На проспекті Степана Бандери ще не завершили ремонт тимчасової дороги, повідомила Людмила Сутиріна.

Участь у нараді традиційно взяли і представники правоохоронних органів. Зокрема, представники міліції повідомили, що направили запит у Державну фінансову інспекцію. Перевірку коштів будуть здійснювати у Львові, так, як «Будова Захід» є львівським товариством. Огляд стану будівництва незавершених об`єктів на місцях представники міліції 16 вересня.

Забудівника Андрія Стоцького зобов`язали детально оформити графік запланованих робіт на об`єктах. На наступну нараду запросять голову сільської ради Гаїв Шевченківських. Адже забудівник стверджує, що йому не виділяють землю під будівництво, відтак він не може почати робіт на данному об`єкті. Також запрошення надішлють Віктору Щепановському, якого хочуть побачити пайовики.

Вам також може сподобатися