Тернополянин виграв суд у ЦВК і розраховує стати нардепом

128505Голова християнського товариства українців в Італії, колишній тернополянин Олесь Городецький, який оскаржував в суді відмову ЦВК зареєструвати його як кандидата в народні депутати, довів свою правоту у суді.

“Вищий Адміністративний Суд України своєю Ухвалою поставив остаточну правову крапку у справі моєї реєстрації кандидатом в народні депутати. Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення, є остаточною та оскарженню не підлягає. Суд залишив без задоволення апеляційну скаргу ЦВК та залишив без змін Постанову КААСУ від 06.11.2014р.
Я звертаюся до Президента України як Гаранта Конституції, щоб верховенство права було дотримане. Звертаюся до прем”єр-мінстра та міністра юстиції з проханням забезпечити виконання рішення суду”, – написав Городецький на своїй сторінці в фейсбуці.

Нагадаємо, Олесю Городецькому 38 років. Він родом з Тернополя. Очолював товариство українців-католиків. В Італії займається активною громадською діяльністю. Організатор акцій на підтримку Євромайдану в Римі та інших містах Італії. У випадку позитивного рішення ЦВК стане народним депутатом за списком “Народного фронту”.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися