Трасу на Тарнавського засиплять штучним снігом вже наступного року

va0rpFILb4Майже 11 тисяч тернополян активно займаються спортом. Про це повідомив начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту міськради Микола Круть. Однаково прихильні жилеті «файного міста» як до олімпійських, так і до неолімпійських видів спорту.

Наймасовішими видами спорту в Тернополі є футбол, баскетбол, волейбол, атлетика, а серед неолімпійських – флорбол (командний вид спорту, який грається пластиковим м’ячем, удари по якому наносяться ключкою).

– Крім того, тернополяни активно займаються водними видами спорту, а на професійному рівні є високі досягнення вихованців дитячо-юнацької спортивної школи «Екстрім», – каже Микола Круть.

Щодо зимових видів спорту, то у місті проведено велику роботу з облаштування гірськолижних трас на вул. Тарнавського, каже Микола Круть. Інвестор, який восени минулого року підписав договір з міськрадою та гірськолижною школою “Екстрім”, виконав практично всі зобов’язання.

– На трасі вже встановлено підйомник, освітлення, яке освітлює не лише територію біля входу на трасу, а й саму трасу. Зараз встановлюють огороджувальні стіни, щоб недосвідчені спортсмени не вилетіли з траси.

Водночас виникла потреба перенести встановлення снігових гармат для штучного снігу на наступний зимовий сезон, – каже чиновник. – Труднощі виникли через коливання курсу валют. Тепер на ці потреби необхідно значно більше коштів, ніж планувалося, тому виконати ці роботи у сезон 2014-2015 рр. інвестор не зможе.

Джерело: Номер один

Вам також може сподобатися