199 ділянок по вул. Микулинецькій отримають учасники АТО та їхні родини

1411128953_0e8f3809c54cd6b2a7fe36daa3df16f6Схему генплану використання територій кварталу садибно-житлової забудови на вул. Микулинецькій затвердили на виконкомі міськради 19 листопада.

– На цих ділянках передбачене житлове будівництво для учасників АТО і їх сімей,  а також місця для об’єктів інфраструктури, які потрібні будуть для забезпечення життєдіяльності цього мікрорайону, – каже міський голова Сергій Надал.
Загалом виділена міськрадою територія для учасників АТО розрахована на майже 200 приватних будинковолодінь по 6 сотих кожна, додає мер. Крім того, там передбачені місця для заїздів, проїзні шляхи тощо.
– Ми виділили 199 ділянок, а вже маємо 280 заявок, – каже пан Надал. – Тобто цієї території буде недостатньо. Тому зараз готуємо проект і, можливо, навіть наступної сесії міськради – 28 листопада – встигнемо винести на розгляд чергову територію для закріплення ділянок для учасників АТО та членів їх сімей. Розумієте, що нині в межах міста знайти територію важко.
До слова, родина одного тернополянина, загиблого в АТО, вже отримує земельну ділянку та оформляє документи, з родиною іншого зараз погоджують, де вони можуть отримати цю землю, повідомив Сергій Надал.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися