У Тернополі пройшов всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

2Всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки  «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я відбувся у суботу на Театральному майдані м. Тернополя.

Декілька годин тривали змагання з дворового футболу на майданчику «ЮКА», суть  яких у тому, що поцілити потрібно не у ворота, а у ціль у вигляді циліндру у діаметрі 6-8 см, висотою у 20-25 см, а влучити у ціль потрібно з-за меж не-ігрової частини майданчика – зони, діаметр якої становить 3 метри. А результати змагань з дворового футболу «ЮКА» такі: перше місце виборола команда «Динамо», друге місце у команди  «Рух», третє  виборола команда «Нива».

Найтривалішими та найчисельнішими за кількістю учасників виявились змагання з вуличного баскетболу, адже ігри  відбувались на трьох ігрових майданчиках. Вже стало традицією участь у цих змаганнях не тільки студентів та школярів Тернополя, але й студентів із далекого зарубіжжя, які теж дуже люблять цей захоплюючий вид спорту.  В результаті, серед молодших дівчат перемогу здобула команда «Арго», друге місце виборола команда «Зірки», третє місце завоювала команда «Хард», у старшій віковій групі серед жінок перше місце виборола команда «Ракета», друге місце завоювала команда «345», третє місце посіла команда «Форси». Серед хлопців до 18 років перше місце виборола команда «Огірки», на другому місці колектив «VOID», на третьому місці – команда «REFLASH». Серед чоловіків від 19 років і старших перемогу здобула команда «Бджоловоди», друге місце виборола команда «Корифеї», а третє – команда «Шадовс».

Переможці, призери та учасники отримали грамоти, медалі, кубки та призи. Організатори висловлюють щиру подяку партнеру проведення  Всеукраїнського фестивалю ранкової зарядки  «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я  ТОВ «Карпатські мінеральні води».

Організували свято фізичної культури і спорту для тернополян  Тернопільська міська рада, управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення Спорт для всіх, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, Департамент сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися